Uncategorized

Jubilarno 10. izdanje

Organ vida traži volontere_ke!

Organ vida traži volontere_ke!

Organ Vida Facebook

Međunarodni festival fotografije Organ Vida ove godine slavi 10., jubilarno izdanje te su u potrazi za volonterima_kama. Festival će se održati od 10. do 30.09. a tijekom tri tjedna uz izložbe fotografija (10. do 16. rujan) očekuje vas zanimljiv program prepun filmskih i fotografskih projekcija, radionica, tematskih predavanja i panela, glazbenog programa te performansa.

Ovogodišnje izdanje Festivala posvećeno je ženama, ženskim perspektivama i pitanjima pod nazivom Uključene, aktivne, svjesne – ženske perspektive danas. 

Organ Vida neprofitna je organizacija i velik dio uspjeha ovog Festivala leži u entuzijazmu i napornom radu organizacijskog odbora, uz koje im je potrebno volontersko pojačanje! Volontiranje na festivalu Organ Vida savršen je način kako iskusiti festivalski duh, susresti i spojiti se s novim ljudima, angažirati se u području suvremene fotografije i unaprijediti svoje znanje.

Festival nudi jedinstveno iskustvo rada s međunarodno priznatim fotografima_kinjama, kustosima_icama, izdavačima_icama i stručnjacima_kinjama iz područja fotografije. Organizatori osiguravaju trening, podršku i referencu svojim volonterima_kama za kasnije korake i napretke u karijeri. 

Prijave za volontiranje su otvorene do 15. kolovoza 2018., a period volontiranja moguće je odabrati ovisno o sektoru volontiranja. Prilikom prijave moguće je odabrati maksimalno tri sektora kao preferirane opcije. 

Sektori su: 

*Ured za goste

*Administracija, press&pr, distribucija

*Dokumentacija (fotografiranje, snimanje i editiranje)

*Asistencija umjetnicima_ama

*Čuvanje i vodstvo izložbi 

*Produkcija, tehnika, postavljanje

*Festivalski centar

*Asistencija na eventima (radionice, konferencija, projekcije) 

Tijekom festivala volonteri_ke dobivaju ulaznice za filmske projekcije, festivalske torbe, majice i dodatni festivalski merch, ulaznicu za završni festivalski party, post-festivalski team building, hranu i piće tijekom Festivala, popust na smještaj, genijalno iskustvo i super druženja, priznanje za svoj rad u obliku certifikata i potvrde u volonterskoj knjižici, ime upisano u službeni festivalski katalog ovisno o zaduženjima. 

Kako bi se prijavili_e, potrebno je poslati putem e-maila svoje osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja, kontakt podatke) te iskaz interesa u kojem sektoru želite volontirati na email adresu volunteers@organvida.com

Svi prijavljeni o svom će statusu biti obaviješteni do 18. kolovoza, a za dodatna pitanja možete kontaktirati organizatore na e-mail adresu volunteers@organvida.com!