Uncategorized

Teme rodne ravnopravnosti

RadioAktivna traži suradnika/icu novinara/ku!

RadioAktivna traži suradnika/icu novinara/ku!

Radios-radyolar pinterest

Udruga za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter, u čijem fokusu su rodna ravnopravnost i ženska prava od jeseni 2016. godine vodi feminističku radio emisiju RadioAktivna. RadioAktivna je kratka emisija na Radio Korzu, koja obrađuje različite teme iz domene rodne ravnopravnosti. Trenutno su u potrazi za suradnikom/icom novinarom/kom koji/a bi pomagao/la u osmišljavanju radio emisija, kontaktirao/la gošće te pripremao/la i snimao/la emisije.

Idealan kandidat/kinja je osoba koja ima iskustva rada na radiju, feminist/kinja je i zanima je odnos žena i tržišta rada. Posao je honoraran, započinje s 1. 2. i završava 31. 10. 2017.godine. 

Suradnik/ca bi bila zadužena za asistenciju pri produkciji jedne radio emisije mjesečno. Iako se emisija emitira u Rijeci, osoba ne mora biti iz Rijeke već može raditi na daljinu. 

Ako ste zainteresirani/a, životopis i kratko motivacijsko pismo možete poslati do 20. siječnja 2017. godine na adresu udrugapariter@gmail.com, uz naznaku “Za RadioAktivnu”. Za sva pitanja možete se obratiti putem e-maila ili 0918937070 (Marinella Matejčić).