Članci s tagom: udruga-roda

 • Roda organizira e-Tečaj za trudnice

  Roda organizira e-Tečaj za trudnice

  Kako bi svaka trudnica iz sigurnosti svojeg doma dobila mogućnost dodatno se pripremiti za svoj porod i postpartum , udruga Roda je pripremila besplatan (...)

 • Nagrađivani projekt RODA kaže: 'Rešetke nisu prepreke'

  Nagrađivani projekt RODA kaže: 'Rešetke nisu prepreke'

  Rešetke nisu prepreke naziv je projekta koji su u požeškoj kaznionici i zatvoru proveli udruga Roditelji u akciji (RODA) i Studij dizajna pri (...)

 • Kreće inspekcijski nadzor u svim rodilištima

  Kreće inspekcijski nadzor u svim rodilištima

  U periodu od siječnja do ožujka 2015. godine provodit će se zdravstveno-inspekcijski nadzor svih rodilišta u Hrvatskoj, priopćeno je iz Ministarstva zdravlja.

 • Sloboda porodu

  Sloboda porodu

  Dana 20.09.2012. u zagrebačkom KIC-u, i diljem države, održana je promocija dokumentarnog filma Sloboda porodu . Prikazivanje su organizirale udruge One (...)

 • Rode protiv zakona o umjetnoj oplodnji

  Rode protiv zakona o umjetnoj oplodnji

  "Prijedlog novog zakona smanjuje broj korisnika prava na medicinski potpomognutu oplodnju, jer to pravo više ne bi imali izvanbračni parovi, te smanjuje broj metoda postupaka potpomognute oplodnje, jer ne bi bilo dopušteno zamrzavanje zametaka", navode Rode u svom priopćenju.

 • Pravo na roditeljstvo

  Pravo na roditeljstvo

  - Koliko ja znam u Hrvatskoj je još uvijek dopušteno da žene koje nisu udane prirodnim putem rađaju djecu. Drugim riječima, dopušteno im je da imaju djecu bez supruga. A zašto onda to ne mogu umjetnom oplodnjom?

Stup srama

Iz drugih medija

AEM