U fokusu

Pseudoznanstvenica pronašla idealnu zemlju za sebe

Judith Reisman ostaje u Hrvatskoj i nastavlja klevetati prof. Štulhofera

Judith Reisman ostaje u Hrvatskoj i nastavlja klevetati prof. Štulhofera

Tiskovna konferencija na kojoj je američka komunikologinja Judith Reisman govorila o svom posjetu Hrvatskoj te pojasniti zašto tuži hrvatske medije, ponovno se pretvorila u napad na zdravstveni odgoj.

Nakon što je ova kršćanska aktivistkinja, koju HDZ i Crkva lažno predstavljaju kao znanstvenicu, u Saboru poručila kako će uvođenje ‘seksualnog odgoja u škole utjecati na povećanje broja spolnih bolesti’, organizator njenog posjeta, Krešimir Miletić iz udruge Vigilare je ponovno pozvao Vladu da suspendira zdravstveni odgoj.

“Tražim trenutnu suspenziju zdravstvenog odgoja, pogotovo četvrti modul jer ga je napravio čovjek u suradnji s pedofilima”, kazao je Miletić aludirajući na suradnju Aleksandra Štulhofera s Philom Sanfordom, profesorom na Sveučilištu u Columbiji.

S njim se složio i redatelj Tim Tate, koji je upitao je li roditelji žele da njihovu djecu uče ‘po programu čovjeka čiji su prijatelji pedofili’.

Bitno je naglasiti kako Theo Sanford nikada nije osuđen zbog pedofilije te da je Reisman zapravo ‘slavu’ stekla kritizirajući Alfreda Kinseya, oca seksualne revolucije, pedofilom i homoseksualcem.

Koje medije će tužiti Reisman?

“Reisman su dočekali kao da je došla u afričku zemlju”, kazao je njen odvjetnik Zvonimir Hodak, uvrijedivši pritom afrički kontinent. Naglasio je tagođer kako su Hrvatski mediji Amerikanku prikazali kao ‘hodajuću sprdnju’.

“Tužit će sve medije koji su pisali kako je Reisman antisemitkinja i negira holokaust”, istaknuli su njeni odvjetnici ne želeći precizirati o kojim se pripadnicima ‘sedme sile’ točno radi.

Osim toga, Reisman je istaknula kako ne zna kada će napustiti Hrvatsku.

Upitana trebaju li Zoran Milanović i Željko Jovanović podnijeti ostavke, Reisman je odgovorila: “Ja znam sto bih napravila, ali nisam Hrvatica”.