U fokusu

Uključite se u Rodinu akciju i pokažite što mislite o zakonu protiv medicinski potpomognute oplodnje

Ministre, moja jajašca nisu za bacanje

Pozivamo Vas da svi zajedno, bez obzira gdje tih dana bile/bili, na simboličan način pokažemo ministru zdravstva Milinoviću što mislimo o zakonu protiv medicinski potpomognute oplodnje i njegovoj “uspješnosti” koju nam namjerava prezentirati na Plitvicama ovog vikenda. Napominjemo da u njoj svi mogu sudjelovati, bez obzira u kojem gradu se nalazili, a ono što trebate je 10-20 jaja i marker ili vodootporni flomaster.Obavezno skuhajte jaja i na njih napišite: MINISTRE, MOJA JAJAJŠCA  NISU ZA BACANJE.

Ministre, moja jajašca nisu za bacanje

Pozivamo Vas da svi zajedno, bez obzira gdje tih dana bile/bili, na simboličan način pokažemo ministru zdravstva Milinoviću što mislimo o zakonu protiv medicinski potpomognute oplodnje i njegovoj “uspješnosti” koju nam namjerava prezentirati na Plitvicama ovog vikenda.
Napominjemo da u njoj svi mogu sudjelovati, bez obzira u kojem gradu se nalazili, a ono što trebate je
10-20 jaja i marker ili vodootporni flomaster
upute:
– obavezno skuhajte jaja
– na skuhana jaja flomasterom napišite

MINISTRE, MOJA JAJAJŠCA  NISU ZA BACANJE

ako nemate vodootporni flomaster, istu poruku možete napisati na papir koji ćete zalijepiti na jaje

Takva jaja u petak i subotu ostavljajte usput po gradu:

na klupicama u parku,ispod spomenika,kraj izloga,na poštanskim sandučićima, na kantama za smeće,
na šalterima u banci, pošti,u trgovinama na policama i košaricamaispred institucija,u žardinjerama za cvijeće,u kafićima za stolom,u čekaonicama kod liječnika,i gdje god vam padne na pamet

Molimo vas da jaja svakako skuhate prije te da, ako ste u prilici, neka od tih jaja fotografirate na svojim “pozicijama” te nam takvu fotku pošaljete na mail roda@roda.hr u rezoluciji prikladnoj za web.