Uncategorized

20. svibnja u 19h!

Prijavi se na Autaonicu!

Prijavi se na Autaonicu!

Dragie svie!

Prva nam je ovosemestralna AUTaonica prošla odlično, družili smo se i razmjenjivale iskustva uz puno priče, smijeha i podrške. 

Potaknuti pozitivnim reakcijama, odlučile smo organizirati još jednu AUTaonicu za one koji prošli put nisu mogli doći ili jednostavno nisu imale dovoljno hrabrosti.

Autanje je zaista veliki korak u našim životima. Zapravo, više velikih koraka 
To je proces koji se odvija tijekom cijeloga života, što nas ponekad toliko frustrira da gotovo poželimo da nam na čelu piše peder/lezba/bi/trans/… pa da ne moramo svaki put iznova ponavljati iste muke po autanju.

Ormar je tijesan i sputava, ali ni izaći iz njega nije lako. Kako bilo, nema razloga da sve to skupa prolaziš sam/-a. Umjesto toga, dođi na AUTaonicu razmijeniti recepte za preživljavanje autanja! Ne moraš reći ono što ne želiš, tako da su i sramežljivije među vama dobrodošle. 

P.S. Molimo da se ne prijavljuju osobe koje su već sudjelovale na AUTaonici (ovaj semestar ili prošle godine), ovo je nova prilika za one koji su propustili prve dvije pa žele nadoknaditi Naime, radimo u manjim grupama pa je broj mjesta ograničen.

Vidimo se 20.05. od 19h u A001 (iza dvorane 3)!
Ako ne možeš naći prostoriju, nazovi 0989003909, kontakt Sara.

AUTaonica je radionica zatvorenog tipa za pomoć LGBTIQ osobama pri autanju. Vode je članice AUT-a.
Zbog lakše organizacije prijave pošaljite na mail inicijativa.aut@gmail.com