Uncategorized

Prijave do 01. studenog

Zbeletron: DJ Radionice #2

Zbeletron: DJ Radionice #2

Facebook događaja

Udruga Zbeletron u suradnji s K-zonom u Društveno kulturnom centru Šesnaestica od 4. do 18. studenog održat će osnovne radionice DJ-anja za djevojke i žene koje se žele okušati za DJ pultom. Radionice će se fokusirati na scensko i izvedbeno oblikovanje zvuka te postavljanje tehnike za pripremu izvedbenog programa. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijave se zaprimaju do 1. studenog. 

Uz mentorstvo Zbeletronovih rezidentica (Nora i Iva) polaznice će imati priliku naučiti kako se služiti miksetom te upoznati osnove DJ-janja u programu Virtual DJ (ili po dogovoru u nekom drugom programu). Uz osnovne informacije o BPM-u, prijelazima i tehničkim specifikacijama miksete, naučit će spojiti opremu te steći osnovna znanja potrebna za izvođenje samostalnog DJ seta.

Po završetku edukacije polaznice će imati priliku predstaviti se vlastitim setovima na Zbeletronovom događaju krajem studenog i tako pred publikom testirati stečena znanja.

Radionice će se održati tijekom tri nedjelje, u terminima od 17:00 do 20:00 sati u prostoru Društveno kulturnog centra Šesnaestica (Ozaljska 16, Zagreb). Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo, ali se od polaznica očekuje da donesu vlastita prijenosna računala. U slučaju da to nije moguće, prilikom prijave na radionicu napomenite da nemate vlastito prijenosno računalo, pa će vam organizatorice pokušati osigurati isto. 

Sudjelovanje na radionici prijavljuje se putem e-mail adrese zbelenatron@gmail.com, s naznakom ‘Prijava za DJ radionice’. U prijavi je potrebno priložiti ime i prezime, datum i godinu rođenja te kratko motivacijsko pismo. Poželjno je da se prilikom prijave pošalje i kratka playlista po vlastitom ukusu. 

Za sva dodatna pitanja vezana uz radionicu javite se na zbelenatron@gmail.com.