Vijesti

19.11.2017. 12:09:07 - Libela

SOS Rijeka

Besplatna pravna pomoć u Rijeci

SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava u studenom 2017. godine nastavlja uspješnu suradnju s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu koja ponovno dolazi u posjet i ovoga mjeseca.

Pravna klinika pruža primarnu besplatnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima i svim građanima/kama u potrebi.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć  u srijedu, 22. studenoga, od 10 do 14 sati u udruzi SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zainteresirani/e se mole da sa sobom ponesu svu relevantnu dokumentaciju, a više informacija mogu dobiti putem e-maila: pomoc@sos-rijeka.org, na broju telefona 051 211 888 ili mobitela 099 311 8880.

Također, podsjećamo da žrtve svih oblika nasilja i/ili druge socijalno osjetljive skupine građana/ki svakodnevno mogu dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć (nevezano uz posjet Pravne klinike) u vezi s obiteljskim i drugim statusnopravnim pitanjima, prava žrtava vezano za  kazneno i prekršajno pravo, socijalna prava (socijalna skrb, mirovinsko i zdravstveno osiguranje, prava za vrijeme nazaposlenosti i sl.) radno i antidiskriminacijsko pravo te druga pravna pitanja ako su neodvojivo povezana s nekim od navedenih pravnih područja. 

Tagovi: besplatna pravna pomoć, pravna klinika, sos rijeka

Vezani članci:

Facebook komentari

Iz drugih medija

AEM