U fokusu

zadao joj je 88 uboda nožem

Komšić dobio 30 godina zatvora za teško ubojstvo Kristine Krupljan

Komšić dobio 30 godina zatvora za teško ubojstvo Kristine Krupljan

Facebook: Žene sa Interneta

Nakon dva mjeseca suđenja, danas u 13:30 počelo je izricanje presude 20-godišnjem Davidu Komšiću koji je prije godinu dana ubio svoju bivšu djevojku Kristinu Krupljan, koja je tad imala 19 godina. Sudilo mu se kao punoljetnoj osobi i dobio je 30 godina zatvora za teško ubojstvo. 

Komšić je Kristinu Krupljan ubio u njezinom automobilu zadavši joj 88 uboda nožem. Kako je tvrdila optužba, Komšić je ubojstvo počinio iz osvete zato što je Kristina bila u vezi s drugim muškarcem s kojim je ostala i trudna. Tužiteljica Natalija Slavica inzistirala je na tome da se radi o teškom ubojstvu kojem su prethodile i teške prijetnje i napadi na žrtvin fizički integritet.

“Neke rane zadane su jakim i srednjim intenzitetom, u automobilu je fiksirao žrtvu rukom što ukazuje na kriminalnu volju. Žrtva se pokušala obraniti, o čemu svjedoče obrambene rane te tragovi tenisica na staklu. Pokušavajte mahati rukom 88 puta i vidjet ćete kako je to dugačko vrijeme, a za Kristinu je to bilo vrijeme puno užasa. Kristina je bila svjesna smrti jer nije umrla odmah i trpjela je teške patnje i to njegovu ponašanju daje elemente okrutnosti”, rekla je tužiteljica tijekom suđenja, a prenosi Index

Iako Komšić nije bio maloljetan u trenutku kad je počinio ubojstvo, njegova obrana tražila je da mu se sudi kao maloljetniku, što bi značio da je maksimalna kazna 10 godina zatvora s mogućnošću izlaska na slobodu nakon trećine odslužene kazne.