U fokusu

konferencija u sarajevu

Sve jednake – Sve vidljive

Sve jednake – Sve vidljive

CURE

Fondacija CURE Vas poziva na konferenciju “Sve jednake – Sve vidljive”, koja će se održati u  Sarajevu, u periodu od 28 do 30.11.2017.g. na Ilidži, hotel “Hollywood”.

Konferencija “Sve jednake – sve vidljive” ima za cilj da okupi aktivistkinje/te i zaštitnice/ke ženskih prava u Bosni i Hercegovini, te da otvori prostor za jačanje vidljivosti i saradnje između ženskih organizacija.

Konferencija će okupiti preko 10 panelistica koje će o stanju ženskih prava u Bosni i Hercegovini diskutovati kroz četiri panela: Sužavanje prostora ženskog aktivističkog djelovanja; Žene koje inspirišu; Lokalne politike i programi za uspostavljanje ravnopravnosti spolova u Bosni i Hercegovini; Zaštitnice ženskih prava na djelu – aktivizam u malim lokalnim zajednicama.

Prijavni obrazac OVDJE preuzmite, radnu verziju dnevnog reda OVDJE!

Obzirom na ograničeni broj mjesta za učesnice/ke izvan Sarajeva, ljubazno Vas molimo da svoje prijave pošaljete čim prije moguće, a najkasnije do ponedeljka 20.11.2017.g. do 12h na e-mail adresu: vildana@fondacijacure.org Ljubazno molimo da uzmete u obzir da u slučaju naknadnih i nepotpunih prijava NEĆEMO biti u mogućnosti pokriti troškove smještaja i puta.

Takođe Vas molimo da ukoliko dolazite izvan Sarajeva da popunite obrazac za Ugovore kako bismo Vam mogle pripremiti neophodnu administrativnu dokumentaciju za isplatu putnih troškova.

U prijavi na Konferenciju molimo Vas da navedete da li Vam je potreban smještaj, kao i tačan datum dolaska i odlaska.

Sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate kolegicu Vildanu Džekman na vildana@fondacijacure.org ili putem telefona Fondacije CURE 033 207 561.