Uncategorized

7. i 8. rujna

11. ZeGeVege festival!

11. ZeGeVege festival!

Svi gurmani, avanturistice, pobornici zdravog načina života, ljubiteljice prirodne kozmetike, one koje su zainteresirane čuti zanimljiva predavanja o biljnoj prehrani, kao i svi ostali, pozvani su na 11. ZeGeVege festival održivog življenja! ZeGeVege je dio međunarodne manifestacije Veganmania koja se održava u Beču, Münchenu i u još 15 europskih gradova, a ostale bratske festivale ZeGeVege nadmašuje po svojoj veličini, brojnosti izlagača i posjećenosti.

ZeGeVege festival započet će u petak 7. rujna 2018. od 8 sati i trajati do 21 sat te se nastaviti u subotu od 8 do 19 sati. U navedenim danima glavni zagrebački trg zašarenit će i zamirisati više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača_ica zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama.

Desetak restorana u svojoj će ponudi imati prefina i bogata veganska jela: od fast food opcija poput burgera, falafela ili kebaba, ukusnih jela poput variva i gulaša, zasitnih salata pa sve do tradicionalnih hrvatskih jela poput soparnika ili štrudli. Posjetitelje_ice očekuje raznovrstan i bogat program besplatnih radionica kuhanja na kojima se redovito traži porcija više za kušanje te predavanja o raznim aspektima veganstva, prava životinja i aktivizma, ekologije i održivog življenja. ZeGeVege ugođaj pratit će i zabavan program: posjetitelji će moći uživati u raznim plesnim izvedbama, a oni najhrabriji moći će se i sami pridružiti izvođačicama.

Popis izlagača_ica možete pratiti ovdje: http://prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=3476.