Uncategorized

radionica javnog zagovaranja i korištenja medija

ZAgovor u medijima – edukativne radionice

ZAgovor u medijima – edukativne radionice

Gong, Domino i KUC Travno pozivaju sudionice i sudionike iz umjetničkih organizacija, organizacija civilnog društva i ustanova u kulturi, ali i sve zainteresirane na dvije jednodnevne radionice, koje će se održati u utorak i srijedu, 2. i 3. travnja od 9.30 do 16.00 u Kulturnom centru Travno. Radionice vodi Jelena Tešija iz Gonga.

Na prvoj ćemo se radionici (2. travnja) fokusirati na teoriju i praksu javnog zagovaranja i rada u koalicijama, a na drugoj, 3. travnja bavit ćemo se korištenjem medija (oblikovanje poruka, jezik, prenošenje poruka) za komuniciranje lokalnih potreba.

Idealno bi bilo da sudjelujete u objema radionicama, ali možete se prijaviti i samo za jedan dan, uz napomenu da u prijavi naznačite koji.

“Kako uspješno javno zagovarati stvar u koju vjerujete, na koji način uspješno graditi savezništva te kako u medijima ispravno predstaviti to što zagovarate, neka su od pitanja na koja ćemo kroz dvije edukativne radionice “(Za)govor u medijima – kako vašu temu učiniti važnom i drugima” dati odgovore”, najavile su organizatorice.

Molimo da svoj dolazak potvrdite do ponedjeljka, 1. travnja na adresu jelena.tesija@gong.hr .

——————————————————
Radionica je dio projekta SuKultura u organizaciji udruge Domino i partnerskih organizacija Gong, KUC Travno, CK Novi Zagreb, Eurokaz i Grad Zagreb.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost udruge Domino.