Vijesti

13.07.2010. 10:04:44 - V. Brkulj (tportal.hr)

Nastavlja se borba za Varšavsku

Prosvjed ispred Gradske skupštine

(Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Pedesetak aktivista iz Prava na grad i Zelene akcije jutros je još jednim prosvjedom ispred Gradske skupštine upozorilo na moguće devastiranje Varšavske ulice u Zagrebu.

Prosvjednici su ovoga puta odlučili leći ispred samoga ulaza u Gradsku skupštinu i na taj način prepriječiti put gradskim zastupnicima koji su bili prisiljeni na posao doći sa stražnjeg ulaza. Odlučili su danas prosvjedovati jer na dnevnom redu Skupštine nema ništa vezano uz problem gradnje u Varšavskoj ulici.

'Oni gaze javni interes, interes građana! Nisu napravili ništa konkretno, samo nešto preporučuju', rekao je Teodor Celakoski iz Prava na Grad nezadovoljan načinom na koji zastupnici, predvođeni SDP-om, upravljaju krizom oko Varšavske.

Celakoski je dodao da je SDP u gradu Zagrebu zadnjih pet godina vlada kao HDZ u posljednjih dvadeset godina ovom državom.

Tagovi: gradska skupština, hoto, pravo na grad, sdp, varšavska, zelena akcija

Vezani članci:

Facebook komentari

Prikaži stare komentare (2)

Stari komentari

Uxmali:
Ne kužim ovu grupu " Pravo na grad". Zašto? Pa u toj grupi je najmanje purgera a večina su dotepenci i prodaju maglu, kakti imaju brigu za Varšavsku a neki nisu ni znali gdje je ta ulica u gradu.
13.07.2010. 18:08
dana:
a otkud tebi te ideje? sto znaci dotepenci? raspitaj se malo vise , bar o tome ima dosta informacija. Radi se ne samo o Varsavskoj, ona je jedan primjer, na koji se fokusira da se ukaze na probleme oko gradnje, korupcije, iskoristavanja javnog prostora u privatne svrhe itd......
29.07.2010. 22:17

Stup srama

Iz drugih medija

AEM