Uncategorized

žene i biznis

U čast ženama koje razbijaju stereotipe – LEAP Women Summit

U čast ženama koje razbijaju stereotipe – LEAP Women Summit

Prvi po redu LEAP Women Summit održat će se 14. i 15. prosinca 2018. godine u modernom prostoru Algebra Lab-a u Zagrebu. Summit okuplja zanimjive govornice iz cijeloga svijeta koje će kroz svoja iskustva pokazati kako se nositi sa digitalnim transformacijama i modernim zahtijevima poslovanja. Svoju ulaznicu možete kupiti na internetskoj stranici LEAP Women Summit-a.

Summit se sastoji od dva dijela. Prvog dana summit-a održati će se interaktivne radionice sa fokusom na inovacije i vodstvo. Drugi dan Summita će se fokusirati na iskustva naših govornica i panel čija je tema vođenje biznisa kao žena. Kroz cijelo trajanje Summita će se provlačiti pitanje “Kako uskladiti poslovni i privatni život?”. Uz to, Summit je odlična prilika da upoznate inspirativne, uspješne žene i povežete se sa ostalim sudionicama koje se žele usavršavati i privatno i poslovno.

Selma Prodanović mijenja percepciju žena u startup svijetu

Selma Prodanović je međunarodno priznata poduzetnica, investitorica i konzultantkinja koja je do sada radila sa preko 1000 startapa. Njena sposobnost da prepozna i poveže poslovne prilike ju je lansirala u status medijske zvijede u preko 40 zemalja svijeta. Uz sve to, Selma je majka dvoje milenijalaca koji joj predstavljaju najveći ponos u životu.

Kako dizajn mijenja svijet i način razmišljanja? Saznaj od Lindsy Szilvasi!

Ako vjerujete Lindsy Szilvasi najlakši put do inovacija i rasta poduzetništva je kroz primjenu metodologije poznate kao Design Thinking. Lindsey je međunarodno priznata stručnjakinja u razvoju poduzetništva i inovacija. Svoju karijeru je započela u Google-u, dok se danas više fokusira na rad sa mladima, korporacijama i državnim poduzećima u svrhu poticanja i razvoja poduzetništva.

Više informacija o LEAP Women Summit-u možete pronaći na službenoj internet stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.